Meer dan alleen hypotheekadviseur

Vandaag precies 2 maanden hebben we de sleutel van ons huis, het traject daar aan voorafgaand heeft nog eens 2 jaar geduurd. Een belangrijk onderdeel daarvan is natuurlijk het regelen van een passende hypotheek. Via familie zijn we uitgekomen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur uit Nieuw Vennep. Hij hielp ons niet alleen aan een scherpe hypotheek, maar ook aan een verzekering  en zelfs een bus die we mochten lenen. Juist met dat laatste weet hij zich goed te onderscheiden, terwijl hij deze pas achteraf heeft aangeboden.

Bus te leen

De hypotheek was al een jaar geregeld, ook de verzekeringen die bij het huis horen hebben we via hem geregeld.  Tijdens het klussen hadden we nog een vraag aan hem over de verzekeringen, aangezien er steeds meer waardevolle spullen in ons huis kwamen te staan. Maar hij kwam niet alleen met een antwoord ook met een voorstel om zijn bus uit te lenen voor de verhuizing. Een voorstel wat we niet aan zagen komen van een hypotheek adviseur.

Precies wat we op dat moment nodig hadden, omdat we de Ikea nog moesten plunderen. En ook verschillende bezoekjes aan de Gamma konden we ideaal met de bus doen. Wat begon met 2 dagen is uitgelopen tot bijna 2 weken gebruik maken van dit grote vervoermiddel.

Extra service als adviseur

Vanavond hebben we de bus terug gebracht nadat we hem bijna 2 weken geleend hebben. Ik vind dat een mooie manier van extra service verlenen! Wat ik er goed aan vind is dat hij niet vooraf hier reclame over maakt of uberhaupt iets over roept. Het is een extra service die hij standaard aanbiedt.

Ik heb nog nooit een dergelijke extra dienst meegemaakt, hoewel wij nog niet zolang meelopen in die hypotheekwereld. Maar dit hoeft natuurlijk niet alleen tot een hypotheekadviseur beperkt te blijven. Dit laat mij denken wat ik als adviseur in de IT wereld als extra service naast ongelooflijk mijn best doen voor de klant. Dat ga ik dan ook aankomende tijd doen.

Heb jij tips of geef jij als adviseur al extra service naast je ‘reguliere’ advies of werk laat het in de comments weten.