Onze toekomst met the web of things

Veel veranderingen van de laatste tijd hebben nogal impact op ons dagelijkse leven. Neem bijvoorbeeld de tablets als de iPad, die weten in een korte tijd een gat in te vullen waarvan we vooraf het bestaan niet wisten. Vooral het nieuws van de laatste dagen over het gebruik van Social Media in Nederland geeft aan hoe snel de ontwikkelingen gaan.

Als de ontwikkelingen nu al snel gaan, hoe zal dat dan in de toekomst gaan? Hoe gaat ons toekomstig leven er uit zien Via @sanderhoeken kwam ik het volgende youtube filmpje tegen, waarin de makers een aardig beeld weten te scheppen van de toekomst:

Alle ‘dingen’ zijn dus verbonden met het internet. Je kunt zelf met ze communiceren, maar dat doen ze ook onderling. Hoe kunnen de grote providers, met dit in het vooruitzicht, dan zo kortzichtig zijn met het aan banden leggen van mobiele internet diensten.

 

  • http://twitter.com/RogierNoort Rogier Noort

    Het kan makkelijk gezegd worden dat de Grote Providers de ontwikkeling remmen.

  • http://www.edwinvdgeest.nl/ Edwin

    Dat bedoel ik. Inmiddels is er het een en ander gebeurd waar ik tijdens het schrijven van dit artikel bang voor was.